Blog

Najúčinnejší spôsob ako sa konečne naučiť cudzí jazyk.

Dĺžka čítania: 4 min.

Prečítané: 472 x

Lucia Bacíková

20. marec 2023

Koľkokrát sa vám stalo, že ste sa zapísali do kurzu cudzieho jazyka? A ako dlho vydržalo vaše prvotné nadšenie? Stáva sa vám, že začínate stále znova a znova? Tak potom potrebujete niečo výnimočné. A tým je jazykový pobyt na mieru. Priamo v zahraničí. Spojíte tak príjemné s užitočným. Chcete sa zdokonaliť v cudzom jazyku priamo v zahraničí, no neviete, ako na to?

Odpovedali ste aspoň raz áno, ale máte čas len v lete alebo cez prázdniny a to chcete stráviť s rodinou na dovolenke? A čo tak zobrať rodinu so sebou? Vy sa budete zdokonaľovať v cudzom jazyku, rodina oddychovať a voľné popoludnia a večeri môžete tráviť spolu. Ak sa chcete vzdelávať celá rodina, nie je to žiadny problém. 

ruky drziace drink v ananase na piesocnatej plazi

Pár dôvodov, prečo si objednať jazykový pobyt práve u nás

  • Všetko vybavíme za vás

Vy si nemusíte lámať hlavu s ničím. Stačí, ak nás kontaktujete a porozprávate nám o vašich očakávaniach a dôvodoch. My vám na základe vašich preferencií vypracujeme niekoľko návrhov pre rôzne destinácie a spoločne nájdeme kurz, ktorý bude pre vás tým pravým.

  • Stabilní a renomovaní partneri

Všetci naši partneri patria medzi TOP jazykové školy a vzdelávacie inštitúcie v danej krajine, s obrovskými skúsenosťami s prácou so študentmi z rôznych kútov sveta. Môžete si byť istí, že vaše napredovanie v cudzom jazyku bude v dobrých rukách.

  • Kompletné zabezpečenie a férová cena

Všetko vybavíme za vás, bez stresu a bez starostí. Zabezpečíme ubytovanie, dopravu, prípadne parkovanie pre vaše auto. Dostanete aj zoznam možných sprievodných aktivít.

To všetko za rovnaké ceny, ako keby ste si pobyt v zahraničí vybavovali sami priamo u jedného z našich partnerov.

Okrem množstva vybavovania vám teda šetríme to najdrahocennejšie – váš čas.

V rámci oddelenia Jazykové pobyty  zabezpečujeme jazykové kurzy a pobyty v jazykových školách vo Veľkej Británii, Írsku, na Cypre, Nemecku, Rakúsku, na Malte, Francúzsku, JAR a v Kanade.

Prepojenie teórie a praxe je nepochybne skvelou učebnou metódou na rýchle a efektívne osvojenie si cudzieho jazyka. Kde inde môžete dosiahnuť takéto prepojenie, ak nie priamo v prostredí, v ktorom ste jazyku vystavení neustále? S našimi zahraničnými pobytmi jazyk vnímate nielen počas výučby, ale najmä situačne v jeho prirodzenom prostredí. Denne získavate nespočetné množstvo impulzov a situácií, vďaka ktorým si môžete overiť teoretické poznatky v praxi.

Páčil sa vám tento článok? Prihláste sa do odberu noviniek a nenechajte si ujsť žiaden nový príspevok.

Pre všetkých nových odberateľov sme prichystali DARČEK!

Ďalšie príspevky

Podcast: Reziliencia s Prof. Léom Brunom, Ph.D

Podcast: Reziliencia s Prof. Léom Brunom, Ph.D

V júni sme mali vzácnu návštevu z Brazílie. Profesor Léo Bruno, Ph.D. pôsobí na Fundação Dom Cabral, Nova Lima, Brazil a na Universidade do Estado do Amazonas/ESO, Brazil. Tentokrát sa s nami podelil o výsledky výskumu, ktorý bol zameraný na rezilienciu a leadership.

Základné veci, ktoré potrebujete vedieť o strese.

Základné veci, ktoré potrebujete vedieť o strese.

Stres je jedným z najväčších problémov, ktorému čelí západný svet. Ľudia sú stále viac a viac vystavovaní narastajúcemu tlaku, aby dokázali prežiť a dosiahnuť úspech v konkurenčnom prostredí. Sťažujú sa, že deň nemá dosť hodín na to, aby všetko stihli a kladú na seba extrémnu záťaž, aby všetko zvládli. To znamená, že zanedbávajú sami seba a svojich blízkych, čím zhoršujú svoje zdravie a pohodu.

Čítam, čítaš, čítame.

Čítam, čítaš, čítame.

Mnoho rodičov sa sťažuje, že nevedia priviesť deti k čítaniu. A veru, naviesť ich na túto cestu môže byť niekedy ťažký oriešok. Prečo sú knihy tak dôležité? Prečo schopnosť čítať dokáže človeku zmeniť život? A prečo môže byť čítanie pre deti na začiatku tak ťažké? Je nevyhnutné, aby deti čítali najskôr klasické knihy a až potom texty na obrazovkách? Toto a mnohé ďalšie zaujímavé informácie sa dozviete v najnovšom blogu s názvom Čítam, čítaš, čítame.