Novinky

Nová webová stránka online

Martin Lobotka

29. september 2017

Dĺžka čítania: 3 min.

Prečítané: 923 x

Vitajte na našej novej stránke a blogu!

Po niekoľkých mesiacoch plánovania a usilovnej práce vám s radosťou predstavujeme našu novú webovú stránku.

V priebehu posledných pár rokov naša spoločnosť značne rozšírila portfólio služieb a prešla transformáciou, pre potreby ktorej už stará stránka prestala plniť svoj účel . Chceli sme, aby na novej stránke všetci, či už naši súčasní klienti ale aj noví návštevníci, našli relevantné informácie o službách, novinkách a dianí vo vnútri firmy. Tiež sme chceli poskytnúť spoločný priestor, kde by sa mohli podeliť o vlastné postrehy a skúsenosti so vzdelávaním.

Práve z vyššie uvedených dôvodov predstavujeme na novej stránke hneď niekoľko noviniek:

        • Náš firemný blog, v ktorom vás budeme na pravidelnej báze informovať o trendoch a novinkách vo vzdelávaní, ale i našich skúsenostiach a názoroch na rôzne problematiky týkajúce sa firemného vzdelávania. Blog je zároveň miestom pre vaše postrehy a komentáre.
        • Možnosť vzdelávania sa prostredníctvom našich otvorených tréningov. Tréning tohto typu otvárame vždy minimálne 1x mesačne a vždy s novou zaujímavou témou. Témy vypisujeme vždy na základe spätných väzieb klientov na už realizované interné tréningy. Otvorené tréningy sú miestom, kde sa môžete stretnúť s ľuďmi z rôznych spoločností a rôzneho zamerania a rozširovať tak svoje obzory aj o ich skúsenosti.
        • Nové oddelenie Testovania a certifikácie, v rámci ktorého pomáhame firmám efektívnejšie manažovať jazykové kurzy a jednotlivcom preukázať svoje znalosti z jazyka svetovo uznávanými certifikátmi.
        • Rezervačný systém, ktorý vám pomôže proces obsadzovania miest na otvorených tréningoch, ale aj termínoch jazykového testovania za účelom zisku certifikátu plne automatizovať.
        • Podstránka často kladených otázok, v ktorej sa dozviete odpovede na otázky, ktoré sa nás najčastejšie pýtate.

“Chceli sme, aby na novej stránke všetci, či už naši súčasní klienti ale aj noví návštevníci, našli relevantné informácie o službách, novinkách a dianí vo vnútri firmy.”

Ceníme si váš názor

Hoci veríme, že nový dizajn stránky vám pomôže lepšie sa zorientovať vo všetkých informáciách o našej práci a napomôže k ešte lepšej komunikácii medzi nami, privítame každú spätná väzbu a pripomienky, ktoré nám pomôžu ho dodatočne vylepšiť.

Stránka sa bude pravidelne aktualizovať o nové a nové informácie a preto je pre nás nesmierne dôležité aby zostala prehľadná, čo najjednoduchšia na používanie a relevantná pre to, čo vás zaujíma. Ak vás teda napadnú témy z oblasti vzdelávania, o ktorých by ste sa chceli dozvedieť viac, určite nám napíšte!

Vopred vám ďakujeme za všetky názory a podporu. Tešíme sa na vaše správy!

 

Páčil sa vám tento článok? Prihláste sa do odberu noviniek a nenechajte si ujsť žiaden nový príspevok.

Pre všetkých nových odberateľov sme prichystali DARČEK!

Ďalšie príspevky

Podcast: Reziliencia s Prof. Léom Brunom, Ph.D

Podcast: Reziliencia s Prof. Léom Brunom, Ph.D

V júni sme mali vzácnu návštevu z Brazílie. Profesor Léo Bruno, Ph.D. pôsobí na Fundação Dom Cabral, Nova Lima, Brazil a na Universidade do Estado do Amazonas/ESO, Brazil. Tentokrát sa s nami podelil o výsledky výskumu, ktorý bol zameraný na rezilienciu a leadership.

Základné veci, ktoré potrebujete vedieť o strese.

Základné veci, ktoré potrebujete vedieť o strese.

Stres je jedným z najväčších problémov, ktorému čelí západný svet. Ľudia sú stále viac a viac vystavovaní narastajúcemu tlaku, aby dokázali prežiť a dosiahnuť úspech v konkurenčnom prostredí. Sťažujú sa, že deň nemá dosť hodín na to, aby všetko stihli a kladú na seba extrémnu záťaž, aby všetko zvládli. To znamená, že zanedbávajú sami seba a svojich blízkych, čím zhoršujú svoje zdravie a pohodu.

Čítam, čítaš, čítame.

Čítam, čítaš, čítame.

Mnoho rodičov sa sťažuje, že nevedia priviesť deti k čítaniu. A veru, naviesť ich na túto cestu môže byť niekedy ťažký oriešok. Prečo sú knihy tak dôležité? Prečo schopnosť čítať dokáže človeku zmeniť život? A prečo môže byť čítanie pre deti na začiatku tak ťažké? Je nevyhnutné, aby deti čítali najskôr klasické knihy a až potom texty na obrazovkách? Toto a mnohé ďalšie zaujímavé informácie sa dozviete v najnovšom blogu s názvom Čítam, čítaš, čítame.

Najúčinnejší spôsob ako sa v tomto roku konečne naučiť cudzí jazyk.

Najúčinnejší spôsob ako sa v tomto roku konečne naučiť cudzí jazyk.

Koľkokrát sa vám stalo, že ste sa zapísali do kurzu cudzieho jazyka? A ako dlho vydržalo vaše prvotné nadšenie? Stáva sa vám, že začínate stále znova a znova? Tak potom potrebujete niečo výnimočné. A tým je jazykový pobyt na mieru. Priamo v zahraničí. Spojíte tak príjemné s užitočným. Chcete sa zdokonaliť v cudzom jazyku priamo v zahraničí, no neviete, ako na to?